Speelgoed inzamelen

Naar aanleiding van alle maatregelen rondom het coronavirus hebben wij besloten om tijdelijk te sluiten. Dit geldt voor zowel Speelgoedbank de Grabbelton aan de Geenstraat als voor Outlet de Grabbelton aan de Salmstraat. Dit zal zeker tot 1 juni 2020 duren daarna zullen we de situatie verder bekijken, Heeft u vragen dan kunt u een mail sturen naar: degrabbelton@hotmail.com of bellen tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 naar nummer 06-83079394. Wij hopen op uw begrip. Het bestuur Stichting Speelgoedbank de Grabbelton Zuid-Limburg.

 

Speelgoedbank De Grabbelton is opzoek naar gratis speelgoed dat zeker nog een tweede ronde mee kan. Het speelgoed mag niet kapot of incompleet zijn. Knuffels a.u.b. gewassen inleveren.

Vanaf februari 2020 hebben wij nog maar een vaste inzameldag, u kunt dan zonder afspraak langskomen om het speelgoed te brengen en dit is op maandag van 10.00 tot 14.00. De zaterdag komt te vervallen i.v.m. de opening van onze (tijdelijke) outlet winkel in het centrum van Geleen.

De ingang van de speelgoedbank ligt aan de Geenstraat 32a in Geleen. U kunt achterom het schoolplein oprijden en dan bij de deur naar beneden even aan bellen.

Wij beoordelen altijd ter plaatse of het speelgoed wel of niet wordt aangenomen. Kapot of niet compleet speelgoed dat weg gegooid moet worden (waar wij voor moeten betalen) kunnen we niet accepteren!