Inzamelacties

Informatie voor school, vereniging of bedrijf die een inzamelactie willen opzetten

Wilt u als school,vereniging of bedrijf speelgoed inzamelen voor Speelgoedbank de Grabbelton, dan kunnen wij bij u langskomen om voorlichting te geven. De voorlichting kan per leeftijdsgroep worden ingedeeld en zal per groep ongeveer 20 á 30 minuten duren. Maximaal blijven wij anderhalf tot twee uur op uw school, vereniging of bedrijf.

Verder dient al het speelgoed dat wordt ingezameld van goede kwaliteit te zijn. Dat spellen en puzzels compleet zijn en eventuele knuffels gewassen. Wij nemen geen dvd’s, videobanden, en ouder(wets) speelgoed aan.

Speelgoed graag aanleveren in dozen of tassen/zakken. Helaas hebben wij in het verleden te vaak meegemaakt dat los speelgoed niet compleet aankomt, bv door het vervoer en er nog iets in de auto blijft liggen of onderweg iets verloren is.

Houdt u er rekening mee dat de speelgoedbank het speelgoed niet kan komen ophalen omdat wij geen auto tot onze beschikking hebben.

Wij zijn een non-profit organisatie die geheel afhankelijk is van donaties.

Heeft u nog vragen dan kunt u ons van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 bellen op nummer: 06-83079394 of een email sturen naar: degrabbelton@hotmail.com