Rommelmarkt data

Naar aanleiding van alle maatregelen rondom het coronavirus hebben wij besloten om tijdelijk te sluiten. Dit geldt voor zowel Speelgoedbank de Grabbelton aan de Geenstraat als voor Outlet de Grabbelton aan de Salmstraat. Als de landelijke berichtgeving niet veranderd gaat Speelgoedbank de Grabbelton weer open op maandag 6 april en Outlet de Grabbelton op vrijdag 3 april. Heeft u vragen dan kunt u een mail sturen naar: degrabbelton@hotmail.com of bellen tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 naar nummer 06-83079394. Wij hopen op uw begrip. Het bestuur Stichting Speelgoedbank de Grabbelton Zuid-Limburg.

Onze rommelmarkt is verhuisd naar het centrum van Geleen.

Drie dagen in de week zijn wij open voor iedereen die op zoek is naar mooi en compleet 2e hands speelgoed/spellen/boeken/puzzels/kleding/prullaria etc. voor de bekende Grabbeltonprijzen, m.a.w. nog net niet gratis.

U bent van harte welkom te komen snuffelen op elke:

Vrijdag: van 12.00 tot 17.00 uur (2 uur gratis parkeren op de Markt ingang Gemeentehuis, het Koningsplein bij de Lidl beneden en in de Elizabethstraat)

Zaterdag : van 10.00 tot 16.00 uur (Helaas nergens gratis parkeren)

Adres: Salmstraat 104, Geleen

Kom eens een kijkje nemen. U zult blij verrast zijn.

Let wel: Om de kosten te drukken is er geen gelegenheid om in de Outlet te pinnen. Maar, gezien de lage prijzen, zal contant betalen geen probleem zijn.

Belangrijk: Bij Outlet de Grabbelton kunt u GEEN spullen inleveren.