Voor wie

Kledingbank De Grabbelton is er voor iedereen die op of onder de armoedegrens moet rondkomen en door financiële problemen niet in staat is om kleding aan te schaffen voor de kinderen.

Met een ingevulde doorverwijsbrief van een hulpverlenende instantie kunt u gebruik maken van de kledingbank. Als u langskomt graag de ingevulde doorverwijsbrief, identiteitsbewijs en een bewijs van uit hoeveel kinderen u gezin bestaat met hun naam en leeftijd erop (paspoort, CZ pasje enz.)

Maakt u gebruik van een voedselbank dan kunt u met het pasje van de voedselbank bij ons langskomen en heeft u geen extra doorverwijsbrief nodig. Het is NIET mogelijk om u rechtstreeks aan te melden bij de kledingbank.

De kledingbank is elke eerste en laatste woensdag van de maand open van 14.00 tot 17.00. U kunt dan MET u kinderen 1x per maand langskomen om kleding uit te zoeken. Wij willen u vragen om zelf een tas mee te nemen om het speelgoed in te kunnen doen.

Kledingbank De Grabbelton accepteert doorverwijsbrieven van o.a. de volgende hulpverlenende instanties:

– Bewindvoerder
– Partners in Welzijn
– Kredietbank
– Zuyderland Thuiszorg/begeleiding
– Voedselbank
– Xonar
– Daelzicht

Voor een doorverwijsbrief kan de hulpverlenende instantie een email sturen naar: degrabbelton@hotmail.com
Deze kunt u dan uitprinten op uw eigen briefpapier of voorzien van een stempel met uw gegevens. Graag de gehele doorverwijsbrief invullen (vergeet de handtekening niet). Niet geheel ingevulde doorverwijsbrieven kunnen wij niet in behandeling nemen.