Kleding inzamelen

Naar aanleiding van alle maatregelen rondom het coronavirus hebben wij besloten om tijdelijk te sluiten. Dit geldt voor zowel Speelgoedbank de Grabbelton aan de Geenstraat als voor Outlet de Grabbelton aan de Salmstraat. Dit zal zeker tot 1 juni 2020 duren daarna zullen we de situatie verder bekijken. Heeft u vragen dan kunt u een mail sturen naar: degrabbelton@hotmail.com of bellen tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 naar nummer 06-83079394. Wij hopen op uw begrip. Het bestuur Stichting Speelgoedbank de Grabbelton Zuid-Limburg.

 

Kledingbank de Grabbelton is opzoek naar gratis kleding dat zeker nog een tweede ronde mee kan. Zowel kinderkleding als volwassen kleding is van harte welkom.

Ook kunt u schoenen, tassen, petten, hoeden, handschoenen enz.. langs brengen. Naast kleding kunt u ook handdoeken, theedoeken, dekbedovertrekken, lakens, gordijnen, tafelkleden enz, enz… langs brengen.

Vanaf februari 2020 hebben wij nog maar een vaste inzameldag, u kunt dan zonder afspraak langskomen om kleding te brengen en dit is op maandag van 10.00 tot 14.00. De zaterdag komt te vervallen i.v.m. de opening van onze (tijdelijke) outlet winkel in het centrum van Geleen.