Contact

Naar aanleiding van alle maatregelen rondom het coronavirus hebben wij besloten om tijdelijk te sluiten. Dit geldt voor zowel Speelgoedbank de Grabbelton aan de Geenstraat als voor Outlet de Grabbelton aan de Salmstraat. Dit zal zeker tot 1 juni 2020 duren daarna zullen we de situatie verder bekijken.  Heeft u vragen dan kunt u een mail sturen naar: degrabbelton@hotmail.com of bellen tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 naar nummer 06-83079394. Wij hopen op uw begrip. Het bestuur Stichting Speelgoedbank de Grabbelton Zuid-Limburg.

 

Wilt u meer informatie over Stichting Speelgoedbank De Grabbelton Zuid-Limburg dan kunt u contact met ons opnemen:

Bezoekadres:
Speelgoedbank De Grabbelton
Geenstraat 32 A
6162 XZ Geleen

Vanaf februari 2020 hebben wij nog maar een vaste inzameldag, u kunt dan zonder afspraak langskomen om het speelgoed te brengen en dit is op maandag van 10.00 tot 14.00. De zaterdag komt te vervallen i.v.m. de opening van onze (tijdelijke) outlet winkel in het centrum van Geleen.

De Geenstraat is een zijstraat van de Henri Hermanslaan.

Contact-1b

Als u de Geenstraat inrijdt ziet u aan de rechterkant een schoolgebouw liggen. Bij de garage’s (een stukje terug van de hoofd ingang) kunt u inrijden en dan de grote ijzeren poort door. Hier kunt u de auto op het schoolplein parkeren. Bij de deur NAAR BENEDEN kunt u even aan bellen dan komen wij de deur open maken.

Contact-2b

Kijk voor meer informatie over het inleveren van speelgoed bij “speelgoed brengen”

Postadres: (hier kunt u GEEN spullen afleveren)
Speelgoedbank De Grabbelton
Dassenkuillaan 52
6162 JE Geleen

Telefoonnummer:
Wij zijn tijdens kantooruren (10.00 tot 17.00) telefonisch bereikbaar op nummer: 06-83079394.

Via ons emailadres:
degrabbelton@hotmail.com

Heeft u geen speelgoed maar wilt u ons toch helpen, dan kunt u een donatie doen aan de speelgoedbank. Met het geld dat wij ontvangen, zorgen wij er bv voor dat de kinderen een geweldige sinterklaas en kerstmis krijgen, want ook deze kinderen verdienen het om onbezorgd kind te kunnen zijn.

Ons rekeningnummer is: NL30 INGB 0005 7779 64